Personal Data Protection Policy:

For T&L Wines AB Org nr. 5565504676 , the protection and safe-keeping of your personal information is very important. Our policy is to follow and respect all laws and rules concerning the safe-keeping and protection of personal information. Our policy is to disclose to you what information is collected about you and how it is used.

By using our website, you are consenting to our personal information policy in regards to the information that you are giving us, agreeing to our use of that information in accordance to what is said below.

  1. How T&L Wines AB manages the personal information you give us:
    At T&L Wines AB, we manage your personal information in accordance to the Personal Information Law of Sweden. (Personuppgiftslagen). That information which you entrust to us or that we collect through ‘cookies’ to fulfill our commitment to you, is managed and stored by T&L Wines AB, for the purposes described hereunder. The information that we manage and store is the following: Your name, e-mail address and IP-address.
  2. What is this information used for ?
    By leaving us your personal information you are agreeing to be a part of our client-register and this is used for client profile analysis and client follow-up, as well as in the evaluation of services and products . Personal information is also used to send out marketing information, for example the sending out of post, sms or e-mail. You agree as well to our use of this information by other companies within our business group that we cooperate closely with.
  3. Changes to our Policy: T&L Wines AB reserves the right to make changes to this policy at it’s own discretion to the measure and extent that they are necessary to prevent problems and to adapt or fulfill new legal or technical demands.

Integritetspolicy

För T&L Wines AB Org nr. 5565504676 är din personliga integritet och skyddet för dina personuppgifter viktigt. T&L Wines AB målsättning är att följa alla vid var tid gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd. T&L Wines AB integritetspolicy avser att informera dig om vilken slags information som vi samlar in och hur informationen används. Genom att du godkänner T&L Wines AB integritetspolicy i samband med lämnande av uppgifter samtycker du till behandling av dina personuppgifter i enlighet vad som anges nedan.

  1. Hur T&L Wines AB behandlar dina personuppgifter: På T&L Wines AB behandlar vi dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen (PuL). De personuppgifter som du lämnar eller har lämnat till oss eller som vi samlar in genom cookies för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig, behandlas av T&L Wines AB, för de ändamål som anges nedan. De personuppgifter som behandlas är e-postadress, namn samt IP-adress.
  2. Vad används personuppgifterna till?
    Genom att lämna dina personuppgifter till oss samtycker du till att personuppgifterna läggs in i vårt kundregister och används till, och utgör underlag för, identifikation, marknads- och kundanalyser, kunduppföljning samt utvärdering av tjänster och produkter. Personuppgifterna används även för marknadsföringsändamål såsom exempelvis genom utskick per post, sms och e-post. Du samtycker också till att personuppgifterna, för dessa ändamål, kan komma att lämnas ut till andra företag som vi samarbetar med.
  3. Ändringar i policyn: T&L Wines AB förbehåller sig rätten att vidta ändringar i denna policy löpande i den utsträckning ändringarna är nödvändiga för att åtgärda störningar eller för att uppfylla nya legala eller tekniska krav.